En hel flora av tidsskrifter

Det trykte medium som synes å være minst truet av nye papirløse medier er tidsskriftene. Det er bare å ta en tur innom Narvesen så ser man hvilket vell av tidsskrifter som finnes. Og man finner stort sett de samme bladene i hyllene uke etter uke så det må åpenbart være et stort nok marked for hver og en av dem. Stort nok til å overleve i alle fall. Det er jo ikke bare sladreblader som Se&Hør og den slag som fyller hyllene- Langt i fra. Utvalget er uhyre bredt og sammensatt, og det finnes normalt en rekke blader innenfor de ulike kategoriene.

Motor og helse og kosthold

magazine-806073_960_720Motor er et område som mange er opptatt av. Formodentlig hovedsakelig menn, men sikkert også mange kvinner etterhvert. Så derfor finnes det også et stort spekter blader for motorinteresserte, både norske og utenlandske. Egne blader for biler, veteranbiler, rallybiler av ulike slag, men også spesialblader for ulike varianter av to-hjulet farkost. Man skulle tro at dette er emner som relativt raskt blir uttømte, men det er åpenbart ikke tilfelle.

Helse og kosthold er også populære temaer å lage blader om. Hvor mange har ikke blitt grønn av misunnelse, men også litt nysgjerrig, ved synet av veldreide menn med blendahvite smil og six-pack, som gjerne vil fortelle deg hvordan du kan bli like lekker som ham, tidsnok til sommeren?

Innredningsmagasiner

Mest egnet for magasinformatet er vel likevel design og innredning. Det er slik man ønsker å ta til seg i ro og mak, dessuten så er jo vakker og realistisk gjengivelse av gjenstandene helt sentralt. Da er det trykte mediet uslåelig. Lesere finnes det åpenbart ikke mangel på for det finnes massevis av innredningsmagasiner. De er proppfulle av annonser, så det er ingen ting som tyder på at det skal gå med dem som med lokalavisene på noen år ennå.